ساخت‌وساز غیرمجاز در ۲۲ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی تنکابن تخریب شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۹۲۵

ساخت‌وساز غیرمجاز در ۲۲ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی تنکابن تخریب شد

سرپرست جهاد کشاورزی تنکابن گفت: با حکم قضایی، ساخت‌وسازهای غیرمجاز در ۲۲ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی این شهرستان تخریب شد.
ساخت‌وساز غیرمجاز در ۲۲ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی تنکابن تخریب شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رضا نجفی روز شنبه، گفت: ۳۷ قطعه تفکیکی غیرمجاز و دیوارکشی‌شده در خارج از طرح هادی روستاهای شیرج محله بزرگ، میانکاله محله واقع در بخش خرم آباد شهرستان تنکابن، قلع و قمع شد.

وی گفت: این اقدام در راستای حفظ کاربری اراضی کشاورزی و اجرای قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی صورت گرفت.

این مقام مسئول تصریح کرد: این عملیات با حضور کارشناسان جهاد کشاورزی، نماینده دادستان و نیروی انتظامی شهرستان تنکابن انجام شد.

نجفی با تأکید بر غیرقانونی بودن هرگونه تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی، گفت: در طول یک سال گذشته، ۳۸۵ مورد قلع و قمع به مساحت ۱۳۵ هزار و ۶۵۲ متر مربع در شهرستان تنکابن انجام شده است.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی تنکابن هشدار داد که با متخلفان در زمینه تغییر کاربری اراضی کشاورزی برخورد قانونی خواهد شد و از عموم مردم خواست تا قبل از هرگونه اقدام در اراضی کشاورزی، از مراجع ذی‌صلاح استعلام کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار